Nejnovější recenze ze sekce Světla na kolo
- Super
- Já nevím jaká je výhoda,ani jaká je nevýhoda.Prostě bliká.
n/a
n/a
- Svítí opravdu hodně
Za ty peníze levná volba osvětlení na kolo,v noci nejezdím, ale jde mi hlavně o viditelnost
- bezproblémové a svítí hodně
- není potřeba další držák
- hezký design
Garmin Varia RTL 515 zadní černé
Přidáno: 20. listopadu 2024
(naposledy upraveno 20. listopadu 2024)
Zakoupeno v koloshop.cz
- relativně malý
- výrazné světlo
- Svítí silně (ale..).
- Baterie vydrží málo a na tom vše padá.
Pořídil jsem si světlo, protože se mi líbil mód denního světla/blikání, potom i svítivost.
Kdo ale cyklistiku myslí vážně nebo i nemusí, ale jede ne jednu hodinu, ale více, tak těm světlo rozhodně nedoporučuji.
Čárky na indikátoru ubíhají rychle a už jsem několikrát domu s tímto světlem nedojel :-(
Další nepříjemná věc je, že za svícení nelze světlo dobíjet (např. powerbankou), což je hlavně při bikepackingu problém. Force Shark, který také mám, tuto funkci má.
Pro zapnutí světla je potřeba podržet tlačítko cca 3sec, což je nepříjemné dělat za jízdy. Tlačítko také není úplně citlivé, dvojzmáčknutí pro přepnutí svícení/blikání se ne vždy povede.
Vřele NEdoporučuji!
- Nabíjecí
- Slušná svitivost
Velmi dobře svítí.
- Svítí velmi dobře
- Průměrná výdrž nabití
- Dost se zahřívá
- elegantní vzhled, upínací páska (člověk nemusí nic šroubovat na řidítka), 400 lumenů stačí i na projetí lesem ve tmě (osobně vyzkoušeno) . snadné ovládání.
- Zpracování a kvalita provedení
- smart funkce ve spojení s Garmin Edge
- dostatek osvětlení pro silnici
- upevnění do držáku pod cyklo počítač
- malá výdrž baterie
- zastaralý konektor micro USB
- doba nabíjení 4-6 hodin
Pořídil jsem si pro vyjížďky na silničním kole na čím dál kratší dny. Světlo v podstatě splňuje uváděné parametry, jedná se o kvalitní výrobek, provedení upevnění do držáku je pevné a stabilní. Světla je na max. výkon tak akorát na osvětlení silnice. Do terénu bych zvolil něco výkonnějšího a s širším světelným paprskem. Pouze ta výdrž, kdyby byla delší. Stojí za zvážení, zda přeci jen nezvolit nějaké s delší výdrží, moje vyjížďky jsou většinou na 2,5-3 hod a pokud pojedete celou dobu ve tmě, max. po 2 hodinách si už neposvítíte. Takže stejně vozím ještě jedno světlo jako zálohu.
- provedení se zdá kvalitní, zatím používáno pouze za tmy ve městě - naprosto dostačující přerušované světlo či 2 nejnižší výkony(50 a 150 lumen), zatím nabíjeno pouze 1x po zakoupení, ale jezdím se světlem cca jen 1/2-1hod. denně, snadná montáž na řidítka
- , cena přiměřená s ohledem na kvalitu
- zatím nic
Naprosto parádní bytelné světlo, jednoduché ovládání a dlouho svítí! Už jsem ho použil i jako power banku a nabil z něj telefon. Super svítí.
- Perfektní svítilna
- Praktické řešení.
- Kompaktní, dobrá svítivost
Integrovaný kontakt pro nabíjení je takový vachrlatý.