Nejnovější recenze ze sekce Světla na kolo
Lezyne Strip Drive přední černé
Přidáno: 22. července 2024
(naposledy upraveno 22. července 2024)
Zakoupeno v koloshop.cz
- vysoky vykon
- dobra vydrz baterie
- prilis hodne modu, clovek se v tom straci, jenom prepina a prepina a doufa ze najde spravny mod
- zadni cast svetla ma gumove kridylka ktere jsou ale hodne tvrde a delane na extremne uzke trubky. Je to skoda, potom to nedrzi uplne dobre na riditkach, nebo hlavove trubce
Lezyne Strip Drive 300+ zadní černé
Přidáno: 22. července 2024
(naposledy upraveno 22. července 2024)
Zakoupeno v koloshop.cz
- skvely vykon
- dobre provedeni
- hodne modu na sviceni/blikani
Garmin Varia RTL 515 zadní černé
Přidáno: 21. července 2024
(naposledy upraveno 21. července 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
Jeste jsem zbozi nedostal. Mall ho udajne nema skladem
- nefunguje (zadní)
- pěkné
- vysoká svítivost
- na výběr je několik světelných módů
- odolné
- USB C
- Vyměnitelná baterie.
- Robustnost těla svítilny.
- Kolejnička pro světlo mi přijde taková neintuitivní. Asi spíš o zvyku
- Těsnící O kroužek mi nepřijde zrovna dvakrát kvalitní. Čekal bych jiný způsob utěsnění. Uvidíme snad bude fungovat a svítilnu někde nevytopím.
Velké plus je USB C a kabel v balení.
V noci jsem zatím nezkoušel, tak nemám vyzkoušený dosvit a celkový výkon světla.
Rozhodně mě potěšila vyměnitelná baterie a tím prodloužení životnosti celého světla.
Perfektní viditelnost za denního světla. Doporučuji.
Široký úhel svítivosti, světla jsou vidět i ze stran. Snadné nabíjení - není potřeba kabel, světla mají integrovaný USB-A konektor, lehce se s nimi manipuluje, ať už při nasazování / sundavání, tak zapínání / přepínání režimu svícení / vypínání.
Přední světlo v jednom z režimů nesvítí zhruba 3 řadami, což zamezuje oslnění cyklisty.
Světla mají hodně výkonné ledky, díky nímž disponují velkým dosvitem.
podle mě stále nej světlo na kolo ..
- Perfektní.
Knog Blinder Link Seat zadní červené
Přidáno: 14. července 2024
(naposledy upraveno 14. července 2024)
Zakoupeno v GLOBAL – SPORT
Super blikačka. Jednoduchá instalace. Svítivost je neuvěřitelná. Pozor na oči, nekoukat z blízka. Přehlídne Vás jen slepej.
- Geniální design
- Pěkné ostré světlo
- Svítí i do stran
- Dá se nasadit oběma směry (vertikálně i horizontálně)
- Světlo se dá pohodlně vysunout z držáku na kole a připnout na klip, který je součástí balení a člověk si ho může dát třeba na batoh.
- geniální design
- ostré světlo
Upevnění na gumičku jsem si nevšiml. Jinak bych si světlo neobjednal. Mám obavy, že gumička praskne výrazně dříve než běžný držák. Uvidíme :-)
- plní funkci - různé módy svícení
- lze lehce upevnit na sedlovku, popř. sedlo, řidítka - světlo samotné je odnímatelné
- nabíjení přes mikro usb je OK - jen přiložený kabel by mohl mít dva konektory, když jsou v balení dvě světla
Zatím používám velmi krátce, takže těžko hodnotit výdrž baterie po delším čase nebo trvanlivost gumového pásku na upevnění.
Jinak jsem plně spokojen, světla jsou výkonná a lze volit mezi dostatečným počtem módů. Možnost automatické indikace brždění nepoužívám.
Skvělá věc, která vám "hlídá záda".
- Kvalitní výrobek
- Naprosto nechytré uchycení k rámu
Uchycení přes sponu tvaru "S" je opravdu špatný nápad, spona nedrží u světýlka, vypadává a po ztrátě tohoto bezcenného kusu je světýlko k ničemu resp. neuchytitelné k rámu.
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »