Nejnovější recenze ze sekce Světla na kolo
Svítí
- Cena, funkčnost
- Dělá, co má.
- Nemá kolejničky na upevnění předního světla, není žádný návod
- Jde o levný výrobek
- Několik režimů svícení. Svítí paradně. Na sedlovce vypadá decentně. Dobu svícení jsem neměl možnost ještě vyzkoušet , ale věřím ze víc jak 13 hod deklarovanych mi bude stačit.
Bezva
Silne svetlo, skvelá cena
Nevyměnitelný akumulátor
- Pro aktualizaci je nutné instalovat aplikaci do mobilu, aby bylo možné provést update - bohužel trochu zbytečné, ale zase z telefonu to udělá slušný cyklo-computer.
Svítilna s radarem se propojila s Garmin computerem z řady Edge 10x0 během několika vteřin a hned se na displeji objevila ikonka s informací o radarem identifikovaných objektech.
Svítí silně, má zajímavé připojení přes garmin úchyt.
Podle instrukcí v manuálu jsem instaloval Androidí aplikaci, přes kterou se stáhla a implementovala aktualizace firmware - vše o.k.
Shrnuto - zatím spokojenost, ještě musím vydržet na příští vyjížďku s kamarády, aby poreferovali jak jsem je oslnil.
- vyšší bezpečnost při cyklojízdách
Nejdříve jsem nechtěl pořídit, když Vás má zamést auto, je jedno, zda s radarem či bez ... Po pořízení radaru jsem změnil názor, opravdu se člověk cítí bezpečněji, spolehlivě zaznamená každé vozidlo od 140m.
Mimo rušné silnice ho velmi oceňuji při zimních jízdách v obcích a úzkých silnicích, kdy člověk jede středem a díky čepici pod helmou neslyší auto za sebou. S radarem se nestane (zvukové a vizuální upozornění), aby cyklista nemohl v KLIDU a VČAS zajet ke straně a nechal vozidlo bezpečně projet.
Skvělý doplněk !!
- Základní vybava, ukáže se až po prvním deští
- Světlo svítí dostatečně do 10 metrů, ve třech režimech síly světla.
Výborná.
- Nemůžu zatím hodnotit neboť u výrobku schází návod na instalaci.Tímto doufám že mi bude doručen co nejdříve na můj mail.Předem děkuji M.Leiterman
Dobře a dlouho svítí, neoslňuje.
- Svítí super
- gumicka moc nedrzí
Force Shark 500 lm přední černé
Přidáno: 15. ledna 2024
(naposledy upraveno 15. ledna 2024)
Zakoupeno v Cykloněmčík
příliš krátký čas na takové hodnocení
- vysoký jas
- perfektní provedení
- pouze články AAA
- montážní otvory pouze s roztečí 50mm
Krásná, perfektně zpracovaná velkoplošná blikačka určená k pevné montáži na nosič případně blatník. Pouze jedna výkonná LED, ale s více než dostatečným jasem. Bohužel napájení pouze z článků AAA i když by se do těla blikačky v pohodě vešly větší články AA s vyšší kapacitou. Rozteč montážních otvorů pouze 50mm (ideální by bylo 50 a 80 mm + jeden uprostřed). Pro výměnu baterií je potřebný křížový šroubovák. Doporučuji používat Lithioové články, které jsou sice dražší, ale mají podstatně vyšší kapacitu než alkalické (tzn. není třeba je tak často měnit), netrpí tolik samovybíjením a bez problémů fungují i v mrazu.
jednoduché uchycení,nabíjení přes USB,svítí velice dobře
snadné uchycení na sedlovku.
nabíjení přes USB.
Svítí skvěle, snadno se připne a odepne, přitom gumový pásek dobře drží.